Naantalin Seudun Valokuvaajat NaSeVa ry
NaSeVa ry

Naseva toimii 2019

Muut vuodet

Valokuvaaja Seilo Ristimäen vetämällä Lightroom-kurssilla 24.11.2019 oli mukana kaksitoista innokasta oppijaa. Mukana oli myös Raision Kameroiden jäseniä. Koulutuspäivä oli hyvä ja monipuolinen.
kuvat: Raija Kyttälä
Kuusi nasevalaista Aspön saarella 8.-10.11.2019. Sää harmaa ja ajoittain sateinen. Myöhäissyksyn saaristoluonto, kylä ja kaunis kirkko tarjosivat mukavasti haastetta onnistuneelle kuvausretkelle.
kuvat: Raija Kyttälä
NaSeVan syksyn avaus Vanton tilan laavulla 1.10.2019. Mukana yhdeksän jäsentä. Sateisesta säästä huolimatta ilta sujui rattoisasti ja omenoitakin saatiin kotiin viemisiksi.
kuva: Raija Kyttälä
Nasevalaiset Salon veturitalleilla Stefan Bremerin näyttelyssä.
kuvat: Tanja Lepistö ja Tapani Niittyaro
Nasevalaiset seuraamassa kevään edistymistä Kaarinan Vaarniemessä ja Turun Katariinanlaaksossa 4.5.2019. Aurinko paistoi ja lunta satoi.
kuvat: Sakari Ekko ja Arja Karvonen
Kuusi nasevalaista mukana Naantalin Opiston Luontovalokuvauksen jatkokurssilla keväällä 2019. Edustettuina olivat myös Raision Kamerat, Turun Kamerat ja Turun Seudun Luonnonvalokuvaajat. Toisena kuvauspäivänä sää suosi, toisena ei.
kuvat: Raija Kyttälä
Yhdeksän nasevalaista Kökarissa maaliskuun alussa 2019. Aurinkoa, tuulta, lumet ja jäät vähissä. Kuvattavaa riitti siitä huolimatta.
kuvat: Raija Kyttälä, Tanja Lepistö ja Kyösti Pitkänen